Over

De gemeente Losser en Fundament Muziek & Dansonderwijs hebben het initiatief genomen om de Amateurkunst in Losser in de schijnwerpers te zetten. Met eerste de Week van de Amateurkunst (2-10 juni 2018) is een prachtige manier gevonden om een inkijkje te geven in wat er allemaal in Losser gebeurt op het gebied van de amateurkunst. Dit heeft een vervolg gekregen in 2019. Het thema van dit jaar is “Beken je kleur”.

Op verschillende locaties in de gemeente Losser zullen, zowel binnen als buiten, allerlei activiteiten plaats vinden. Van een kunstmarkt tot concerten en van workshops tot jeugdorkestenfestival. De week van de Amateurkunst biedt een afwisselend programma voor jong en oud. En hoewel al breed gedragen kunnen mensen/verenigingen zich nog steeds aanmelden, de week is in die zin zo dynamisch als maar kan.

Alle programma’s zijn gratis toegankelijk, en opgeven is in sommige gevallen gewenst.

Op deze website willen we een zo actueel mogelijk overzicht geven van alle activiteiten. Maar bijvoorbeeld door weersinvloeden kan het zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden gedaan. We vragen hiervoor begrip.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele stand van zaken? Like onze pagina dan op Facebook.