Styling in de schijnwerpers gezet

In de week van de amateurkunst begaan we niet alleen geëigende paden, maar maken ook uitstapjes naar creatieve activiteiten op het gebied van styling, fashion en lifestyle.

Ben je uitgekeken op bepaalde items in je kledingkast maar wil je ook niet telkens iets nieuws kopen? Zit er een scheur in je blouse of wil je een kledingstuk nieuw leven inblazen? Doe dan mee met Vermaak naar Smaak! Word je eigen ontwerp(st)er en maak je eigen nieuwe, one of a kind fashionitem! Er zijn verschillende inloopuurtjes tijdens de WAK waarbij onze stylisten je helpen om van jouw kledingstuk een echte eyecatcher te maken. Duurzaam, uniek, kleurrijk of tijdloos. Jij bekent je kleur en stijl!

Vermaak naar smaak info »

Op ieder potje past een kleurtje!
We dagen je uit om een gewone bloempot te veranderen in jouw unieke creatie. Je mag zelf weten welke technieken of materialen je gebruikt, maar maak wel gebruik van het WAK thema “ Beken je kleur Voor meer info en deelname zie dit artikel »

Heb jij een jeansjasje, broek/short of rokje en wil je die opleuken? In deze workshop gaan we kledingstukken van denim beschilderen.
Kies je eigen ontwerp of laat je inspireren door voorbeelden. Vervolgens gaan we met speciale textielverf de kleding beschilderen. Nabehandelen met strijken zorgt ervoor dat de kleding naderhand nog te wassen is met behoud van de schildering.
Doe mee met pimp je denim »