Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hundertwasser, voor mantelzorgers

3 juni 2019 om 19:00 - 21:00

(Her)ontdek de kunstenaar in jezelf!

Een workshop a la Hundertwasser waarin je je eigen kleurrijke kunstwerk maakt. Zelfs als je niet kunt tekenen/schilderen of ervaring hebt.

Hundertwasser was een Oostenrijkse kunstenaar en architect, die op allerlei materialen schilderde en ontwierp fantasierijke gebouwen. Volgens hem was de rechte lijn onnatuurlijk perfect en mensonvriendelijk. Hij vond dat het leidt tot onnodig perfectionisme en dwang. Zijn werk wordt gekenmerkt door symbolen zoals de uientorens, ogen, bomen, druppels en spiralen. Hij werkte bij voorkeur met felle kleuren en duidelijke contouren. Ook gebruikte hij veel stromingsbeelden – organische herhalingen van lijnen en patronen. Je kunt met deze groeivormen zomaar ergens beginnen en het is altijd mooi, verrassend en met een hoge wauw-factor!

Door de eenvoudige opbouw van zijn kunstwerken is dit een mooie en heerlijke manier om creatief bezig te zijn met lijnen en kleuren. Het is nooit fout, altijd goed. Je kunt vrij en losjes werken.Tekenen en schilderen vanuit je gevoel, zonder duidelijk beeld. Dit maakt dat je uit je hoofd gaat en meegaat met wat er onder je handen ontstaat. Verras jezelf!

Wij zorgen voor alle materiaal en gaan een stad van Hundertwasser schilderen. We werken op grote vellen papier met: Potlood, watervaste stiften, fluormarkers, ecoline, goudverf. Je gaat gegarandeerd met een origineel kleurrijk kunstwerk naar huis!

Deze workshop wordt voor verschillende doelgroepen aangeboden:
Maandag 3 juni van 19.00 tot 21.00 uur voor mantelzorgers
Dinsdag 4 juni van 19.00 tot 21.00 uur voor volwassenen
Woensdag 5 juni van 14.00 tot 16.00 uur voor jeugd van 8 tot 12 jaar

Inschrijven voor deze workshop kan hier »

Gegevens

Datum:
3 juni 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Fundament
Telefoon:
053-5369400
E-mail:
info@stichtingfundament.nl
Website:
www.stichtingfundament.nl

Locatie

’t Lossers hoes
Raadhuisplein 1
Losser, 7581 AG Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.tlossershoes.nl/